Универсален силикон SELSIL 280мл

 

Еднокомпонентен влагоустойчив универсален силикон. Притежава отлична адхезия към непорьозни и порьозни повърхности като: алуминий, гланцирани керамични плочки, стъкло, твърдо PVC, неръждаема стомана, емайл, тухли, дървесина и др. За употреба на закрито и открито.

Цвят: Безцветен, Бял, Черен.

Опаковка:  280 мл

Свойства:
- Еднокомпонентен продукт.
- Много лесно се нанася.
- Устойчив на озон, ултравиолетови лъчи и температурни промени.
- Устойчив на образувания от мухъл.

Температура на полагане:    -5°С до +40°С
Устойчивост на температура:    от -45°С до +150°С
Повърхността, върху която ще се полага силиконът трябва да бъде здрава, чиста, суха и почистена от прах, масла и мазнини.

Санитарен силикон SELSIL 280мл.

Еднокомпонентен ацетатен санитарен силикон за кухни, бани, душ кабини и други мокри помещения. Съдържа фунгициди и предотвратява образуването на плесени. Отлично прилепва към стъкло, санитарна керамика, фаянс, пластмаса, метал, дърво и др.

Остава еластичен след изсъхване, поема вибрации.
Нанася се с пистолет върху сухи и добре почистени и обезмаслени повърхности.

Цвят : Безцветен, Бял

Акрилен силикон SELSIL 280мл.

Акрилен уплътнител-устойчив на атмосферни влияния, гъвкав и дълготраен, бързосъхнещ. Идеално прилепва към повечето строителни материали, може да се боядисва. Служи за запълване на пукнатини и дупки около дървени, алуминиеви или PVC врати и прозорци. Нанася се с пистолет върху сухи и добре почистени и обезмаслени повърхности. Изсъхва на пипане за 20-30 мин. Ако се боядисва с маслени бои трябва да се изчака 24ч. Безвреден продукт

Цвят; бял, сив