Пяна за топлоизолация бяла WHITETEQ

Полиуретанова пяна с отлична топлоизолация и шумоизолация с по малък натиск при раздуване.Ceresit WhiteTeq Топло- и Шумоизолация, ръчна пяна - Ceresit
Предназначена е за монтиране, лепене, запълване, уплътняване на рамки на прозорци и каси на врати, изолиране на прозорци, запълване на строителни фуги и кухини в стени и др.
Захваща отлично към дърво, бетон, камък, метал и др.
Устойчивост на влага и стареене.
Цвят бял

Пяна за топлоизолация Селсил

Еднокомпонентна полиуретанова пяна за фиксиране на плоскости за топлоизолация (XPS; EPS), запълване на фуги между плоскостите, свързване на панели в топлоизолационната система, фиксиране на външни первази на прозорци (след изчистване на повърхностите). Продуктът е готов за употреба.

Полиуретанова пяна-лепило за топлоизолация CT84

Полиуретанова пяна за лепене на топлоизолационни плочи от полистирен.Алати Онлайн Магазин. Пяна лепило за полистирен - 850мл CT 84 ПУ
Покривност 10 кв.м.
Подобрена формула с 15% по-висока лепителна сила.
Залепва отлично към цимент, тухли, газобетон, бетон, метални повърхности, дърво, OSB плоскости, стъкло, гипскартон.
Втвърдяване след 2 часа.
Флакон 850мл, за нанасяне с пистолет.
Производител CERESIT.

ТЕРМОФЛЕКС PU CONTACT УНИВЕРСАЛНО ПОЛИУРЕТАНОВО ЛЕПИЛО

Позволява работа при ниски температури. Продуктът е устойчив на влага. Бързото му втвърдяване, спомага за експресно завършване на работните дейности. Приблизително 2 часа след залепване, плочите позволяват заглаждане с шкурка и фиксиране с дюбели. Полагането на армирана шпакловка става възможно още в същия ден. Якостното залепване гарантира ниската консумация и осигурява спестяването на средства.

Полиуретанова пяна 750мл WURTH

Полиуретанова пяна WURTH е продукт предназначен за лепене, монтиране, уплътняване, запълване, звукоизолация и други. Полиуретановата пяна се използва и за запълване на кухини и строителни фуги, монтиране на каси на врати и рамки на прозорци, изолиране на ел. инсталации и тръби, запечатване на отвори в изолационни материали и покривни конструкции. Изключително подходяща е и за фиксиране на керемиди, панели и други.

ПУ ЛЕПИЛО ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

DEN BRAVEN

  • ТИП : ръчна и пистолетна пяна
  • УПОТРЕБА : лепило за EPS/XPS плоскости
  • РАЗФАСОВКА-МЛ : 750.00 ml
  • ФИРМА-ПРОИЗВОДИТЕЛ : ДЕН БРАВЕН БЕНЕЛЮКС