CERESIT CT 84 PU ПЯНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

CT 84 се използва за фиксиране на плоскости от експандиран полистирен в цялостна система за топлоизолация Ceresit Ceretherm Express, запълване на фуги между EPS плоскости, свързване на панели в топлоизолационна система, фиксиране на плоскости в система „топлоизолация върху топлоизолация”, фиксиране на външни первази на прозорци (след изчистване на повърхностите). Продуктът е готов за употреба, нанася се лесно с пистолет и осигурява чиста и бърза работа без прах.

НЕ СЕ РАЗДУВА

РЪЧНА ПЯНА 750МЛ

ПИСТОЛЕТНА ПЯНА 750МЛ

STYRO 753 Pu Лепило За Топлоизолационни Плоскости

 

Професионално полиуретаново лепило за залепване на вътрешна и външна топлоизолация от пено-полис-тирен. В сравнение със с хите лепила, лепилото Tytan Styro 753 действа: по-лесно, по-бързо и по-здраво.

STYRO 753 Лепило за външна топлоизолация препоръ ва се за фиксиране на EPS и XPS панели към фасадни стени, покриви и основи и за запечатване на празнини между изолационни панели. *Отлични изолационни качества. *Здрава и издръжлива връзка. *Водоустойчиво. *Състав с ниско налягане – без деформации. Потвърдено залепяне на: Експандиран пенополистирол (EPS), полиуретанови бордове (PUR), картон, минерална вата, дърво, корк, клетъчен бетон, бетон, метал (стомана), камък, керамика, битумни слоеве с минерално покритие, екструдиран пенополистирол (XPS).

/7 x по-лесно, 5 x по-бързо, 3 x по-здраво/

НЕ СЕ РАЗДУВА

РЪЧНА ПЯНА 750МЛ

ПИСТОЛЕТНА ПЯНА 750МЛ

CERESIT CT 84 PU ПЯНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Резултат с изображение за Пяни за изолацияУПОТРЕБА : ЛЕПИЛО ЗА EPS/XPS ПЛОСКОСТИ

ФИРМА-ПРОИЗВОДИТЕЛ : ДЕН БРАВЕН БЕНЕЛЮКС

 

 Резултат с изображение за ДЕН БРАВЕН

    НЕ СЕ РАЗДУВА

    РЪЧНА ПЯНА 750МЛ

    ПИСТОЛЕТНА ПЯНА 750МЛ

Пяна за топлоизолация Селсил

Еднокомпонентна полиуретанова пяна за фиксиране на плоскости за топлоизолация (XPS; EPS), запълване на фуги между плоскостите, свързване на панели в топлоизолационната система, фиксиране на външни первази на прозорци (след изчистване на повърхностите). Продуктът е готов за употреба.

НЕ СЕ РАЗДУВА

РЪЧНА ПЯНА 750МЛ

ПИСТОЛЕТНА ПЯНА 750МЛ

ТЕРМОФЛЕКС PU CONTACT УНИВЕРСАЛНО ПОЛИУРЕТАНОВО ЛЕПИЛО

Позволява работа при ниски температури. Продуктът е устойчив на влага. Бързото му втвърдяване, спомага за експресно завършване на работните дейности. Приблизително 2 часа след залепване, плочите позволяват заглаждане с шкурка и фиксиране с дюбели. Полагането на армирана шпакловка става възможно още в същия ден. Якостното залепване гарантира ниската консумация и осигурява спестяването на средства.

НЕ СЕ РАЗДУВА

РЪЧНА ПЯНА 750МЛ

ПИСТОЛЕТНА ПЯНА 750МЛ

Полиуретанова пяна 750мл WURTH

Полиуретанова пяна WURTH е продукт предназначен за лепене, монтиране, уплътняване, запълване, звукоизолация и други. Полиуретановата пяна се използва и за запълване на кухини и строителни фуги, монтиране на каси на врати и рамки на прозорци, изолиране на ел. инсталации и тръби, запечатване на отвори в изолационни материали и покривни конструкции. Изключително подходяща е и за фиксиране на керемиди, панели и други.

НЕ СЕ РАЗДУВА

РЪЧНА ПЯНА 750МЛ

ПИСТОЛЕТНА ПЯНА 750МЛ